Online gitaarles

In de afgelopen jaren zijn er hele goed gitaarmethoden via het internet ontwikkeld. Over heel de wereld hebben goede gitaristen nagedacht over een manier om studenten te onderwijzen. Er is een breed aanbod en een groot gedeelte komt hier ook aan de orde. Voor jezelf is één keuze heel belangrijk. Veel internationale cursussen zijn in het Engels. Voor mij is dat geen probleem. Wanneer dit wel zo is dan word je keuze wat overzichtelijker. Niet getreurd want ook in het Nederlands zijn er een paar goede manier om online gitaarlessen te volgen.

Jamplay

JamPlay is een online, educatieve gitaarspel-abonnementsservice. Het bedrijf werd in 2006 in Beavercreek, Ohio opgericht door Kevin Wimer, Jeff Booth en Chris Dawson. Van 2010 tot 2013 steeg de omzet van het bedrijf van $ 2 miljoen naar $ 4,1 miljoen, een groei van 105 procent.

Online muziekcursus.nl

Gitaarspelen is helemaal in. Duizenden mensen volgen gitaarlessen, en willen daar heel goed in worden. Maar het vinden van goede lessen is niet altijd even makkelijk. En elke week met je gitaar op pad naar de muziekschool of een privé muziekleraar zie je misschien ook niet zitten. Om goed gitaar te leren spelen heb je tientallen uren les nodig. Een gemiddelde […]

Gitaarles.nl

Gitaar leren spelen via het internet is uitstekend te doen via Gitaarles.nl. Michel Prenterman heeft zich al vele jaren bewezen als uitstekende leraar. Al heel wat gitaristen zijn je voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van zijn cursusmateriaal.

Gitaartabs.nl

Gitaartabs is het online platform voor zowel de aspirant gitarist als de meest ervaren gitaarvirtuoos. Door onze online gitaarlessen kun jij je het vak binnen de kortste keren eigen maken. Je kunt talloze gitaarcursussen volgen, maar hebt ook de keuze uit duizenden gitaartabs, waardoor jij jouw favoriete nummers leert spelen.

 

 

Yousician

Yousician is een interactieve muziekdienst om een ​​muziekinstrument te leren en te bespelen. Yousician ondersteunt momenteel gitaar, piano, ukelele, bas en stem. De applicatie is beschikbaar op iOS, Android, Windows en macOS-platforms.

Fender Play

Fender Play is een online programma dat gericht is op het leren spelen van gitaar, bas en/of ukulele. Het programma is gericht op het leren van de basis van gitaar spelen en het spelen van songs. De bibliotheek van het programma is rijk gevuld met klassiekers maar ook recente muziek. Met een prijs van $9.99 […]

Guitar Tricks

Guitar Tricks is wat mij betreft de meest volledige manier om gitaar te leren spelen. De aanpak en het materiaal van de website is zeer goed. Je kan echt heel lang vooruit met het materiaal dat geboden wordt. Het is niet eenvoudig om de verschillende aanpakken te vergelijken. Andere methodes zoals Guitarzoom en Guitareo hebben […]

Guitarzoom

Guitarzoom is een uitgebreid platvorm voor gitaarlessen. Wanneer je een cursus koopt krijg je toegang tot een intranet waarin de video’s georganiseerd staan weergegeven. Bij de video staat een link met de mogelijkheid om een lesboek of tabs te downloaden.

2019-09-05T11:29:36+00:00